Bel ons 0468/008999
Werkuren 8.00-18.00
Liersesteenweg 65 3200 Aarschot, BE
Close
Liersesteenweg 65 3200 Aarschot, BE
0468/008999 info@yannick-technics.eu
img
A Few Words About...

Our Great Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ullamco laboris nisi ut uis aute irure dolor voluptate velit esse cillum dolore eu.
img

Ons Team

Yannick Technics.. dat is Yannick en zijn team, perfect ingespeeld op elkaar, elk zijn specialiteit en tesamen vullen ze elkaar aan tot een volwaardig team in deze sector.

Yannick Fallah

Zaakvoerder

Getuigenissen

Deze firma is een plezier om mee te werken. Yannick en zijn team zijn zéér professioneel en correct. De snelheid en efficiëntie waarmee ze hun werk deden was opvallend. Ik kan je deze firma dan zeker ook aanbevelen!

Yves GorisBooischot, BE

Ze installeerden een nieuwe compressor in m'n bedrijf, dit gebeurde snel en minutieus. En ik kreeg nadien de nodige gevraagde uitleg zodat ik het systeem goed begreep.  Ik heb hen dan ook aangeraden aan enkele vrienden van me.

Deven Vervloesem
Deven VervloesemHeist op den Berg, BE

Heel professioneel en competent. Het onderhoud gebeurde snel en grondig en de werkman gaf achteraf zijn bevindingen over een fout dat hij opmerkte in de gasinstallatie. We hebben in overleg een half jaar later een nieuwere sproeikop laten monteren. Ik kan Yannick en zijn team zeker aanbevelen!

Jan Van den Berg
Jan Van den BergAarschot, BE